***

Logo ZURY jpg

logo

 

 

 

Proiect 1: Multi Kulti 

Proiectul “Multi Kulti” a fost un proiect dezvoltat si implementat de catre Asociatia POLITES din Polonia, prin intermediul programului Erasmus + (KA1 – Mobilitati ale tinerilor) – Serviciul European de Voluntariat in cadrul caruia Asociatia ZURY a trimis 2 tineri participanti romani: Radu-Viorel Braniscan si Sinziana-Ioana Oproiu. Stagiul de voluntariat al acestora s-a derulat in perioada 12.07.2014 – 31.08.2014. Pe parcursul proiectului, acestia s-au implicat in pregatirea, organizarea si implementarea unor ateliere de lucru din domeniile culturii si a limbilor straine precum si alte domenii legate de tara de origine a voluntarilor si de interes pentru acestia. Voluntarii au desfasura activitatile impreuna cu copii cu varste curpinse intre 11 si respectiv 13 ani. In cadrul proiectului care s-a desfasurat in Szczecin au fost implicati un numar total de 10 voluntari din 5 tari europene.

Mai multe detalii despre proiect cat si despre rezultatele obtinute si experienta voluntarilor implicati puteti gasi in articolele de mai jos:

Articol – Anunt de recrutare 
Articol (RO) – Diseminare (Impresii personale – Sinziana-Ioana Oproiu)
Articol (EN) – Diseminare (Impresii personale – Radu-Viorel Braniscan)

Cateva fotografii si materiale video reprezentative de la activitatile desfasurate de catre voluntarii implicati in cadrul acestui proiect pot fi vizualizate mai jos.

***