***

EEA Grantsfondong_logoLogo ZURY jpg

 

Proiect 1: Consolidarea capacitatii organizatiilor de tineret din Romania si Norvegia

In scopul consolidarii capacitatii organizatiei, data fiind recenta sa infiintare, Asociatia ZURY a pregatit si implementat proiectul “Consolidarea capacitatii organizatiilor de tineret din Romania si Norvegia” finantat prin intermediul Mecanismului financiar al Spatiului Economic European (SEE), administrat in Romania de catre Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) prin Fondul ONG.

Principala activitate a proiectului a fost constituita dintr-o vizita de studiu de 10 zile desfasurata de catre 2 reprezentanti ai Asociatiei ZURY in Norvegia in perioada 15.05.2014 – 26.05.2014. Pe parcursul mobilitatii, reprezentantii Asociatiei ZURY au facut cunostinta cu reprezentantii organizatiei partenere din Norvegia – Balestrand Ungdomslag urmarindu-se astfel un schimb de experienta, detalierea activitatilor desfasurate de acestea, cunoasterea personala a reprezentantilor si mai ales a experientei fiecaruia in domeniul de activitate al organizatiilor dar si a interesului pentru stabilirea de noi contacte si dezvoltarea de noi parteneriate. Pe langa aceste aspecte tratate, reprezentantii celor doua organizatii au avut in vedere pregatirea unei schite al unui proiect viitor. Pe langa aceasta vizita, reprezentantii Asociatiei au planificat si organizat alte 5 intalniri cu reprezentanti ai altor organizatii din Oslo si Kristiansand  cu care a ramas in contact si cu care spera sa colaboreze in viitor.

Ca urmare a vizitei de studiu efectuata, reprezentantii Asociatiai ZURY au pregatit si o baza de date continand contactele organizatiilor cu care au avut intalniri care este la dispozitia tuturor structurilor si organizatiilor interesate de dezvoltarea de proiecte in parteneriat cu organizatii din Norvegia. Proiectul s-a desfasurat integral in perioada 17.04.2014 – 16.06.2014. Cei interesati de aceste contacte sunt rugati sa ne scrie un e-mail la urmatoarea adresa: zury.association@gmail.com.

Mai multe detalii de pe parcursul proiectului cat si despre rezultatele obtinute puteti gasi in articolele de mai jos:

Articol – Vizita de studiu
Articol – Diseminare

Cateva fotografii reprezentative de la actiunile la care au participat cei 2 reprezentanti ai Asociatiei ZURY pe parcursul mobilitatii in Norvegia pot fi vizualizate mai jos.

 ***