Fiind la inceput de drum, membri organizatiei sunt deschisi in stabilirea de parteneriate si colaborari cu alte structuri, organizatii, institutii publice sau private, companii etc. in vederea dezvoltarii de activitati si proiecte comune.

Cei interesati sa se implice in cadrul organizatiei pot lua parte la activitatile si proiectele aflate in desfasurare, pot initia/crea ei singuri o noua actiune/activitate/proiect, isi pot infiinta propriul club in diverse domenii si pot coordona activitatile desfasurate in cadrul acestuia.

Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, esti invitat sa consulti procedurile si documentatia interna a organizatiei, iar in masura in care acestea se pliaza pe asteptarile tale, iar interesele sunt comune de ambele parti, te invitam sa completezi Cererea de adeziune pentru a deveni membru si sa ne-o trimiti ulterior semnata in format scanat la urmatoarea adresa de e-mail: zury.association@gmail.com sau sa o depui personal la sediul nostru.

Pentru detalii sau intrebari, nu ezita sa ne contactezi la urmatoarea adresa de e-mail: zury.association@gmail.com sau la nr. de telefon: 0731 342062.

Solicitarea ta va fi luata in considerare si vei primi un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Te asteptam!