POSTER ZIUA SPORT ZURY2

Asociatia ZURY va invita sa participati la

ZIUA SPORTURILOR OUTDOOR!

Sportivi pasionati sau simpli dornici de miscare in aer liber, va asteptam pe toti sa ne distram impreuna pe 29 mai, pe Terenul Sportiv Ioan Slavici. O varianta perfecta pentru o zi calduroasa de mai – sport, muzica, jocuri si socializare cu prietenii sau cu noi prieteni.

In cadrul evenimentului vor fi organizate 2 campionate de fotbal si respectiv, petanque, campionate ce vor avea loc pe parcursul intregii zile. Pentru a participa la aceste campionate, impreuna cu prietenii/echipa voastra, va rugam sa va inscrieti folosind formularul de inscriere de mai jos.

In afara celor doua campionate vor fi organziate si alte jocuri sportive traditionale din alte tari precum Spania, Italia sau Franta pentru tineri adolescenti si copii. 

Participarea la eveniment este gratuita. Varsta minima de participare la campionatul de fotbal este 18 ani. Pentru a participa la celelalte jocuri si activitati sportive nu exista o limita de varsta impusa (minima sau maxima).

Informatii despre campionate:
– fotbal: 8 echipe cu 5 jucatori/echipa
– petanque: echipe cu 2 jucatori/echipa

Echipele pot fi si mixte, iar in afara de faptul ca participantii la campionatul de fotbal trebuie sa aiba minim varsta de 18 ani impliniti nu exista nicio alta conditie pentru a participa la cele 2 campionate sau la celelalte jocuri sportive organizate. In vederea participarii tinerilor minori, rugam parintii/tutorii legali sa completeze, semneze si inmaneze organizatorilor declaratia de participare in original in ziua evenimentului la standul ZURY. Aceasta declaratie va putea fi completata si la fata locului, insa este o conditie obligatorie pentru toti participantii minori inainte de a fi implicati in orice activitate sportiva planificata.

Termenul limita pentru inscrieri este 27 mai 2016.  Pentru campionatul de fotbal se va avea in vedere ordinea inscrierii, pana la ocuparea tuturor locurilor disponibile (8 echipe a cate 5 membri fiecare). In masura in care vor mai exista locuri libere, echipe se mai pot inscrie si in ziua evenimentului.

Daca doriti ca echipa voastra sa participe la ambele campionate sau si la alte jocuri sportive pe care le vom organiza in acea zi, puteti face acest lucru completand formularul de inscriere pentru fiecare sport/joc sportiv la care doriti sa participati. Va rugam sa aveti in vedere ca numarul minim de participanti/echipa la campionatul de fotbal este de 5, iar la cel de petanque de 2 participanti. Pentru celelalte jocuri sportive numarul minim de participanti este mentionat mai jos. Echipe se mai pot forma si la fata locului, daca e nevoie si sunt persoane care se vor inscrie individual. 

Informatii despre jocurile sportive traditionale:
– ping pong (2 sau 4 jucatori/joc)
– elastic (3 jucatori)
– tic-tac-toe / X si 0 in stafeta (5 participanti/echipa)
– hopscotch / sotronul (individual)
– dodgeball (6 participanti/echipa)
– la cadena (individual)
– the rope / sfoara (5 participanti/echipa)
– stafeta cu saci (5 participanti/echipa)
– el panuelo / fura steagul (5 participanti/echipa)

Mai multe detalii despre modul de desfasurare a campionatelor si regulile de joc gasiti aici.

Activitatile planificate se adreseaza tinerilor si copiilor in mod special, dar nu numai. Va incurajam sa participati alaturi de prietenii si colegii vostri, dar si in familie. Ne dorim ca prin acest eveniment sa promovam miscarea si mai ales sportul in aer liber in randul tuturor categoriilor de varsta.

Abia asteptam sa ne cunoastem si sa facem sport impreuna!

***

Pentru inscriere, va rugam sa completati formularul de mai jos. Va mentionam ca inscrierile se vor face in limita locurilor disponibile: 40 persoane pentru campionatul de fotbal, in ordinea datei/orei de inscriere. Termenul limita pentru inscriere este 25/05/2016.

Aditional acestui formular, toti participantii vor completa o declaratie pe propria raspundere in ziua competitiei privind participarea; participantii minori trebuie sa fie insotiti de cel putin un parinte care va completa declaratia de participare in numele acestora sau sa o aduca semnata de un parinte la standul ZURY in ziua evenimentului. Participantii sunt rugati sa aiba un act de identitate cu ei in ziua evenimentului pentru verificarea inregistrarilor si validarea echipelor inscrise la secretariatul evenimentului unde vor primi si ecusoane/carduri/nr. de participare.

Declaratie concurs adult – master

Declaratie concurs minor – master

INSCRIEREA SI PARTICIPAREA SUNT GRATUITE.

Nota: Daca intampinati dificultati in ceea ce priveste inscrierea, va rugam sa ne contactati la nr. telefon: 0731 342062 sau pe e-mail, la urmatoarea adresa: zury.association@gmail.com. Daca nu ati primit un e-mail de confirmare a inscrierii pe site, va rugam sa reluati inscrierea, urmand indicatiile de completare de mai jos.  

Indicatii de completare:

Va rugam sa inserati numele si data nasterii tuturor participantilor, in functie de numarul minim acceptat pentru fiecare sport/joc sportiv care se va desfasura. Daca o echipa are doar 3 membri, va rugam ca in dreptul casutelor pentru participantii 4 si 5 sa treceti “-“; samd. Un nr. de telefon este valid daca are 10 cifre. Formatul datei nasterii este urmatorul: 31.01.1990. Toate campurile trebuie completate pentru ca formularul sa poate fi validat.

Va dorim mult succes!

Formular inscriere "Ziua Sporturilor Outdoor"